Afbeelding

Beroving op Aart van der Leeuwkade

Actueel 189 keer gelezen

Voorburg - De politie zoekt getuigen van een beroving op de Aart van der Leeuwkade in Voorburg.

Een onbekende man beroofde woensdag 17 augustus om 17.15 uur op de Aart van der Leeuwkade een 88-jarige Voorburgse van haar ketting. Het slachtoffer liep met haar boodschappen trolley vlakbij het bruggetje dat een verbinding vormt tussen de Aart van der Leeuwkade en de Gouverneurkade toen een man op een fiets naar haar toe kwam. De man stapte van de fiets en trok de ketting van de hals van het slachtoffer. Na de diefstal ging de verdachte er direct vandoor. Het slachtoffer hield aan de beroving een pijnlijk lichaam over. De recherche onderzoekt de beroving.

De man had een buitenlands uiterlijk, was in het zwart gekleed en ongeveer 1.75 – 1.80 meter lang. Hij had een normaal postuur. Zijn leeftijd wordt geschat op ongeveer 40 – 45 jaar.

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die voor de recherche voor deze zaak van belang is? Neem dan contact op met de recherche van politiebureau Leidschendam-Voorburg via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan M (Meld Misdaad Anoniem) via 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant