De rondritten worden verzorgd door WOeJ en de vrijwilligers van het busvervoer (foto: Marianne Knijnenburg).
De rondritten worden verzorgd door WOeJ en de vrijwilligers van het busvervoer (foto: Marianne Knijnenburg).

Bus- en boottocht voor senioren op Monumentendag

Actueel 117 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - De Open Monumentendag op 10 september 2016 heeft als thema Iconen en Symbolen. Er zijn weer tal van geopende monumenten te bekijken en extra thema activiteiten georganiseerd.

Breng bijvoorbeeld eens een bezoekje aan het Oranjekwartier van Voorburg, dat symbool staat voor de ontwikkeling van de sociale woningbouw, of aan het voormalige PTT Neherlab, een icoon van technische vooruitgang in de telecommunicatie, waar de tentoonstelling 'Van Telefoniste tot Smartphone' is te bekijken. En natuurlijk kunnen senioren weer genieten van een speciaal voor hen georganiseerde bus/boottocht. De succesvolle bus/boottocht voor senioren met bussen van WOeJ en de boot Hadrianus van de Ooievaart, waarmee een bezoek aan diverse monumenten en activiteiten wordt gebracht, wordt tijdens deze editie van Open Monumentendag wederom voor hen georganiseerd.

Aanmelden kan van 25 augustus t/m 2 september via tel. 070 369 3929 (elke werkdag tussen 10.00 en 15.00). Geef bij het aanmelden uw opstapplaats aan. Dit zijn de wijk- en dienstencentra De Groene Loper, Oranjehoek en De Plint, bij de halte lijn 47 op de hoek Rijnlandstraat/Damlaan, bij het Pres. Kennedyplein (Opifexkerk/supermarkt Dirk), of bij de Laurentiuskerk in Stompwijk. Het duurt van 11:00 tot ± 15.30/16.00 en kost €6 incl. lunchpakket.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant