Dit bericht is geplaatst op verzoek van de familie van Cok.
Dit bericht is geplaatst op verzoek van de familie van Cok.

Cok van Brecht overleden

Actueel 169 keer gelezen

Leidschendam - Cok van Brecht is overleden. Hij had jarenlang zijn gelijknamige transportbedrijf en tegelhandel aan de (oude) Middenweg in Leidschendam. Cok werd geboren in Veur op 1 oktober 1935 en is dinsdag 13 september 2016 overleden.

Het bedrijf van Cok had zijn vaste stek van halverwege de jaren zestig tot 1999 naast andere bedrijven van de familie Remmerswaal en Van der List. De omgeving zag er toen totaal anders uit dan nu. De VINEX-locatie Leidschenveen zorgde ervoor dat er plaats gemaakt moest worden en Cok vertrok naar België. Inmiddels moet je al op leeftijd zijn om nog te weten hoe het er toen uitzag. Het was zijn laatste wens om terug te keren naar zijn geboortegrond en zijn afscheid door Van der Togt te laten regelen, want zo hoort het immers.

Afscheid nemen
Cok is dinsdagavond 13 september overleden en hij wordt gecremeerd op dinsdag 20 september om 09.45 uur in de Meerbloemhof in Zoetermeer. Aangezien er geen gedrukte versie van Het Krantje meer verschijnt voor die tijd, wil de familie via deze weg iedereen op de hoogte stellen. Het is ook mogelijk om maandagavond van 18.00 uur tot 18.45 uur bij Van der Togt afscheid te nemen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant