De toegang van de na de brand opnieuw ingerichte supermarkt van Hoogvliet aan de Klaverblad in de wijk Essesteijn in Voorburg (foto: PR).
De toegang van de na de brand opnieuw ingerichte supermarkt van Hoogvliet aan de Klaverblad in de wijk Essesteijn in Voorburg (foto: PR).

Hoogvliet Essesteijn weer open na brand

Actueel 952 keer gelezen

Voorburg - Morgen, donderdag om 8.00 uur, wordt de Hoogvliet supermarkt in winkelcentrum Essesteijn in Voorburg heropend. Na een grote brand is de winkel in enkele weken tijd leeggeruimd, schoongemaakt en opnieuw ingericht.

De winkel heeft een andere indeling gekregen, waardoor er meer ruimte is gecreëerd en meer assortiment is toegevoegd. Voor de kleintjes is er een speeltoestel geplaatst, waar zij lekker op kunnen klauteren terwijl (groot)ouders rustig boodschappen doen. Door de toevoeging van een verseiland kan de klant nu in deze winkel ook terecht voor verse grillproducten. Zo sluit Hoogvliet Essesteijn nog beter aan op de wensen van de moderne klant.

De heropening wordt gevierd met feestelijke activiteiten en spectaculaire aanbiedingen. De eerste 500 klanten krijgen bij besteding vanaf € 15 een appeltaartje cadeau. Op donderdag 6 en vrijdag 7 oktober worden gratis poffertjes uitgedeeld aan alle passanten. In het weekend, op zaterdag 8 en zondag 9 oktober, staat er een stroopwafelbakker die verse stroopwafels aanbiedt en is er gezellige live muziek in het hele winkelcentrum. Ook kan men die dag op vertoon van de kassabon met besteding van minimaal € 10 een draai geven aan het Rad van Fortuin voor een gratis product als vaatwasgel, frisdrank, broodbeleg en snoep.

Ook Bakkerij Klink en Englebert en De Leeuw bloemen, die in hetzelfde pand gevestigd zijn en restaurant De Boerderij openen deze week. De kapsalon ging al eerder open.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant