Wethouder Nadine Stemerdink in gesprek. (Foto: Michel Groen)
Wethouder Nadine Stemerdink in gesprek. (Foto: Michel Groen)

Wethouder opent nieuwe locatie DSW

Actueel 364 keer gelezen

Voorburg - DSW heeft een nieuw onderkomen gevonden aan de Populierendreef in Voorburg. Maandagochtend werd de locatie officieel geopend door wethouder Nadine Stemerdink.

DSW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De organisatie biedt deze mensen een werkplek waar ze in een veilige omgeving en onder aangepaste omstandigheden ervaring, kennis en een werkritme op kunnen doen. Daarbij is ruimschoots ruimte voor het ontwikkelen van de eigen talenten. Bij voorkeur op de reguliere arbeidsmarkt, maar voor sommige mensen is dat (nog) een stap te ver. De oude locatie aan de Gruttolaan was te klein om voor iedereen een passende plek te creëren. Daarom ging DSW op zoek naar een nieuwe locatie.

Opgeknapt
Deze nieuwe locatie werd gevonden aan de Populierendreef in Voorburg. De vestiging aan de Populierendreef is opgeknapt en ingericht voor eenvoudige werkzaamheden, zoals montagewerk, stekjes knippen, stickers plakken en inpakwerkzaamheden. "Meedoen aan de maatschappij is belangrijk voor iedereen", aldus de gemeente.

"Wij streven ernaar zoveel mogelijk inwoners aan het werk te krijgen. Wij zijn dan ook heel erg blij met deze locatie."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant