Een weergave van de kalender. (Foto: politie.nl)
Een weergave van de kalender. (Foto: politie.nl)

Moord op bedrijventerrein De Binckhorst in cold case-kalender politie

Actueel 942 keer gelezen

Regio - De politie heeft in vijf gevangenissen in Nederland zogenoemde cold case-kalenders uitgedeeld. De politie hoopt dat de kalenders leiden tot nieuwe tips om oude zaken op te lossen.

Ook een schietpartij in een zijstraat van de Binckhorstlaan staat in de kalender. De gouden tipgever krijgt een beloning van 15.000 euro. Onder gevangenen schijnt relatief veel kennis aanwezig te zijn over gepleegde misdrijven. De kalender heeft 52 onopgeloste zaken uit het hele land in de kalender gezet.

Binckhorst
Op bedrijventerrein De Binckhorst vindt op maandag 3 november 2008 een schietpartij plaats. Slachtoffer is de 32-jarige Peter de Koster. Hij wordt om 20.00 uur zittend in een bestelbusje dood gevonden. Het busje staat op een doodlopende zijstraat van de Binckhorstlaan in Den Haag. Peter de Koster woonde sinds een week in een caravan op datzelfde industrieterrein. Daarvoor woonde hij op een woonboot gelegen aan het Trekvlietplein in Den Haag. Peter wordt in zijn bestelbusje doodgeschoten, maar nog altijd is niet bekend door wie. Wie heeft tips om de dader te vinden?

Bekijk hier de gehele kalender.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant