Marvin Pienemann met zijn spandoek in Feyenoord-stadion De Kuip (foto: facebook).
Marvin Pienemann met zijn spandoek in Feyenoord-stadion De Kuip (foto: facebook).

Benefietconcert 'Marvin tegen MS'

Actueel 750 keer gelezen

Leidschendam - Het Benefietconcert 'Marvin tegen MS' vindt plaats op zaterdagavond 28 januari in Sportpark de Star aan De Star 51 in Leidschendam. De zaal gaat om 20.00 uur open.

Verschillende bands, zangers en dj's uit de regio zullen het publiek de gehele avond laten swingen. Het wordt volop genieten en tegelijkertijd wordt zo geld opgehaald voor de stichting 'Marvin tegen MS'. Men kan een avondvullend programma verwachten. Tussendoor draait dj Mart allerlei hits van vroeger en nu.
De feestavond wordt geopend door coverband Cheek to Cheek, voorheen bekend als de legendarische Chevy Rockers. Zij stonden onder andere in het voorprogramma van De Dijk en de Ladies of Soul. Bij Cheek to Cheek gaat gegarandeerd het dak eraf.

Dan is het de beurt aan de jonge en inspirerende band Room for Error. Zij zullen op deze avond een breed repertoire met pop/rock en blues invloeden presenteren en spelen bekende covers van bijvoorbeeld John Mayer, Red Hot Chilli Peppers en Golden Earring. Verder brengt Arjan Brugmans voor muziekliefhebbers van Nederlandstalig een aantal bekende feestknallers en gezellige meezingers ten gehore. Het muziekspektakel wordt afgesloten door niemand minder dan Ziggy of te wel DJ Ziggy Stardust. Deze internationale dj draait wereldwijd op de grootste evenementen en festivals.

Marvin Pieneman (26) lijdt aan MS. De oud-speler van Tonegido, SEV, RKAVV en weer SEV heeft een kostbare specialistische behandeling in Mexico nodig om kans te maken de strijd tegen die ziekte te winnen. Vrienden van Marvin richtten daartoe de Stichting Marvin tegen MS (www.marvintegenms.nl) op, om die behandeling en nabehandeling in Engeland financieel mogelijk te maken, want niet alle kosten worden door de ziektekostenverzekeraar vergoed.

Kaarten voor het Benefietconcert 'Marvin tegen MS' zijn á 12,50 (excl. €1,55 servicekosten) verkrijgbaar via www.marvintegenms.eventbrite.nl, of aan de deur, indien niet uitverkocht. Kijk voor meer informatie ook op: www.facebook.com/benefietconcertmarvintegenms.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant