Selma Coban en Stefan Duppen van Koflexwerk Leidschendam (foto: Inge Koot).
Selma Coban en Stefan Duppen van Koflexwerk Leidschendam (foto: Inge Koot).

Bij uitzendorganisatie Koflexwerk staat persoonlijk contact centraal

Actueel 708 keer gelezen

Leidschendam - Koflexwerk is een nieuw uitzendbureau in Leidschendam dat zich met name bezighoudt met het bemiddelen in technisch, administratief, industrieel personeel en personeel voor de transport/logistiek tak . "In tegenstelling tot andere uitzendorganisaties willen wij graag weten wie de flexwerker is en wat de competenties zijn. Persoonlijk contact is daarom heel belangrijk om op tot de beste match te komen", vertelt Selma Coban, vestigingsmanager van Koflexwerk aan de Nieuwstraat 18A.

De Leidschendamse vestiging van Koflexwerk, die in juni vorig jaar is geopend, is de derde vestiging in Nederland. Selma werkte bij Koflexwerk in Zaandam en zag de uitdaging van het runnen van een eigen vestiging wel zitten. "Wij zochten een locatie die goed bereikbaar is in de regio Zuid Holland. Toen wij dit pand zagen was de keuze snel gemaakt." Sinds augustus ondersteunt Stefan Duppen Selma en momenteel is zij nog op zoek naar een senior intercedent.
Koflexwerk is een uitzendorganisaties van flexwerkers waarbij persoonlijk contact centraal staat. Selma wil weten wie de flexwerker is en waar de competenties liggen. Dat heeft niet alleen met opleiding te maken maar zeker ook met persoonlijkheid. "Iemand kan niet geschikt lijken voor een bepaalde functie volgens zijn CV maar nadat ik de persoon heb leren kennen kan het zomaar heel anders zijn."

Flexwerkers kunnen bij Koflexwerk rekenen op continuïteit in opdrachten. "Als het eind van een project in zicht is gaan wij al op zoek naar een andere opdracht voor die werknemer." Ook de arbeidsomstandigheden zijn prima geregeld bij Koflexwerk. "Wij ontzorgen de werkenden, zorgen voor de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen, eventueel werkkleding en indien nodig een auto van de zaak." De werkende kan daarnaast rekenen op continuïteit in betaling.
Inmiddels heeft Koflexwerk 500 uitzendkrachten werken in het land. Koflexwerk Leidschendam is op zoek naar bedrijven in Leidschendam-Voorburg, Den Haag, Rijswijk en omgeving die op zoek zijn naar tijdelijk of vast personeel. "Wij zijn een eerlijk en transparant bedrijf. Wat de werkgever vraagt leveren wij. Als ik geen geschikte kandidaat heb dan zeg ik dat ook."

Koflexwerk is VCU en NEN gecertificeerd. Selma en Stefan zijn ook beide gediplomeerd. Daarnaast heeft het bedrijf een SNA verklaring, wat betekent dat zij hun betalingsverplichtingen keurig nakomen. "Daarbij verlonen wij de mensen op basis van de cao van de inlener."

Werkzoekenden kunnen op de website kijken of er een geschikte vacature beschikbaar is. " Als je een geschikte vacature ziet loop dan even bij ons binnen of schrijf je in via de website. Wij maken altijd eerst een afspraak. Wij willen mensen graag helpen en nemen daar de tijd voor." Koflexwerk is 24/7 bereikbaar. "Als er in het weekend ineens een spoedklus gedaan moet worden dan ga ik direct op zoek naar medewerkers."

Koflexwerk is te vinden in de Nieuwstraat 18A, Leidschendam. Meer informatie op koflexwerk.nl.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant