De finale wordt gepresenteerd door Ferry Somogyi. Ferenc Imre Somogyi (van Goede Tijden Slechte Tijden).
De finale wordt gepresenteerd door Ferry Somogyi. Ferenc Imre Somogyi (van Goede Tijden Slechte Tijden).

Winnaar actie Leidsenhage naar Oscars in Hollywood

Actueel 761 keer gelezen

Leidschendam - De winkeliers in Winkelcentrum Leidsenhage te Leidschendam-Voorburg organiseren dit jaar diverse winkelacties waarbij een aankoop kan resulteren in een bijzondere beloning.

De eerste actie dit jaar biedt 2 klanten de mogelijkheid een uniek bezoek te brengen aan Hollywood. Hét feest van het jaar wordt gevormd door de uitreiking van de Oscars in Hollywood op de laatste zondag in februari (26/2). Het bijwonen van de uitreiking zelf is onmogelijk, behalve als je een hele grote filmster bent. Maar daar omheen zijn er vele party's en celebrity's te vinden. De winnaar van deze volledig verzorgde actie van Leidsenhage krijgt de mogelijkheid diverse feesten vol 'celebs' bij te wonen op deze avond.

Wie een aankoop in Leidsenhage heeft gedaan en het nummer van het kansformulier heeft ingevuld op de website van Leidsenhage, maakt kans op deze unieke prijs. De notaris selecteert vijf kandidaten, die op zondag 12 februari om 14.30 uur met elkaar gaan 'uitvechten' wie uiteindelijk over een paar weken het vliegtuig mag pakken.

De finale wordt gepresenteerd door Ferry Somogyi. Ferenc Imre Somogyi is een Nederlandse dj en acteur, voornamelijk bekend door zijn rol als Rik de Jong in de RTL-soap Goede tijden, Slechte tijden. Tegenwoordig werkt Ferri wisselend in Los Angeles en Nederland aan zijn (film)carrière.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant