Molen De Vlieger (archieffoto).
Molen De Vlieger (archieffoto).

Op zoek naar verhalen over Molen de Vlieger

Actueel 359 keer gelezen

Voorburg - Wie heeft er mooie herinneringen aan en verhalen over Molen de Vlieger? Dat vraagt de Bibliotheek aan de Vliet. Van woensdag 5 tot en met zaterdag 22 april wordt in de vestiging aan het Koningin Julianaplein in Voorburg een expositie over deze bijna 400 jaar oude molen gehouden. Het is de bedoeling om deze tentoonstelling te verrijken met verhalen en herinneringen van inwoners van Leidschendam-Voorburg.

"Dat kan van alles zijn" aldus Juanita Diemel, consulent cultuur en sociaal domein van de Bibliotheek aan de Vliet. "Herinneringen over de oude plek van de molen aan de Badhuislaan. De verhuizing in 1989 naar Polder Essesteijn, een bezoek met je schoolklas, of je trouwfoto die voor de molen is gemaakt".

Mensen die deze herinneringen met de bezoekers van de tentoonstelling willen delen, kunnen hun verhaal (en foto's) mailen naar info@molendevlieger.nl. Ook kan men ze afgeven bij de balie van de bibliotheek op het Koningin Julianaplein. Graag voor 15 maart, ter attentie van Juanita Diemel.

Bij het afgeven van de materialen kunnen medewerkers van de bibliotheek niet inhoudelijk op het verhaal ingaan. Het team van Molen de Vlieger neemt eventueel op een later tijdstip contact op over de opname van het verhaal in de tentoonstelling, die deel uitmaakt van de expositie 'Energie van gisteren voor morgen'.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant