Showband 75 uit Leidschendam werd in Almere Europees kampioen in de Winds divisie (foto: PR Showband 75).
Showband 75 uit Leidschendam werd in Almere Europees kampioen in de Winds divisie (foto: PR Showband 75).

Showband 75 Europees kampioen

Actueel 636 keer gelezen

Leidschendam - Showband 75 uit Leidschendam deed op zaterdag 25 februari mee aan de Europese kampioenschappen van de Winds divisie in Almere. Zij werden hier Europees kampioen.

Showband 75 is dit jaar voor de tweede keer gedurende het winterseizoen deel gaan nemen aan de Winds divisie van Colorguard Nederland (CGN). Door in competitieverband deel te nemen aan indoor showwedstrijden hoopten zij weer hun plaats in de muziekwereld terug te krijgen. In het topsportcentrum van Almere werd hun show met dansers, color guards, decors en natuurlijk muzikanten een van de toppers van de dag.

Het thema van de show is: 'My Favorite Thing'. De show gaat over iemand die nieuw komt bij een club en alles nog spannend vindt. Je hebt het gevoel er echt bij te horen, maar dan gaat het mis. Het lukt je niet meer en wilt opgeven. Ga je door of laat je de band in de kou staan? Een topshow die nu al een eerste plaats opleverde op de Europese kampioenschappen. Op zaterdag 25 maart gaat de Showband met dezelfde show deelnemen aan het NK in Eindhoven. Meer informatie over Showband '75 via e-mail: informatie@showband75.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant