De vrouw met zaklamp was babyuiltjes aan het fotograferen.
De vrouw met zaklamp was babyuiltjes aan het fotograferen.

Politie rukt uit voor verdacht persoon met zaklamp

Actueel 538 keer gelezen

Leidschendam - Afgelopen nachtdienst kreeg de politie een melding dat er iemand met een zaklamp in de bossages op de Veursestraatweg in Leidschendam zou lopen. De melder vertrouwde dit niet en belde direct 112.

De politie ging met meerder eenheden ter plaatse. Ook een onopvallende agent ging in burger gekleed om poolshoogte te nemen. Politie: "Na enkele minuten zag een collega daadwerkelijk iemand met een zaklamp in de bossages schijnen. De persoon leek zich echter nog steeds verscholen te houden. Op verzoek van de burgereenheid ging een opvallende surveillance eenheid, met de zoeklampen op het dak, ook op zoek naar de persoon." Ineens kwam er een dame achter een boom vandaan. Zij was bezig met het fotograferen van babyuiltjes. Toen zag ze de agent in burger, ze vertrouwde het niet en ging er vanuit dat het mogelijk een 'enge man' was. Ze verstopte zich achter een boom en durfde er pas achter vandaan te komen toen ze de opvallende politie aan zag komen rijden. Uiteindelijk bleek alles in orde.

"Onze complimenten voor de melder, die niet twijfelde en direct 112 belde. Ziet u ook een verdachte situatie, bel dan altijd direct 112", besluit de politie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant