Bloemen waren er voor mevrouw Lenny van Oosten en een extra pluim voor mevrouw Thea Koppenhage.
Bloemen waren er voor mevrouw Lenny van Oosten en een extra pluim voor mevrouw Thea Koppenhage.

Speel-o-theek De Beer viert 25 jarig bestaan

Actueel 272 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Speel-o-theek De Beer werd op 13 maart 1992 opgericht en dus was er afgelopen zaterdag een feestje op de speel-o-theek in wijkcentrum De Groene Loper.

Veel oud-vrijwilligsters waren gekomen om dit met elkaar te vieren en voor de nieuwe Wethouder De Ridder was het een eerste keer dat zij officieel optrad. Dat werd door iedereen erg gewaardeerd. Zij sprak haar complimenten uit voor deze vrijwilligersclub. Al zo lang actief in de gemeente, zonder subsidie van de gemeente en alleen met de inzet van vrijwilligers. Bloemen waren er vooral voor mevrouw Lenny van Oosten, al ruim 15 jaar actief bij de speel-o-theek, eerst bij de uitleen en later als voorzitter. En een extra pluim voor mevrouw Thea Koppenhage, die ook al ruim 12.5 jaar bijna iedere week bij de uitleen aanwezig is en dat op haar mooie leeftijd van 81 jaar. "Vrijwilligerswerk houdt je jong", vond wethouder De Ridder. "Het houdt je onder de mensen en door alle contacten blijft je geest actief."

Toekomst onzeker
Omdat het aantal leden bij de speel-o-theek wel terugloopt, is het onzeker hoe de toekomst zal zijn. Mensen interesse hebben voor deze vorm van actief zijn, kunnen bellen naar tel. 070-3275668 of een e-mail sturen naar: kranenburg@kpnplanet.nl. De speel-o-theek is iedere zaterdag open van 10.30-13.30 in wijkcentrum De Groene Loper.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant