Wie weet komt er een Voorburger met een koffertje naast Linda de Mol te staan (foto: RTL).
Wie weet komt er een Voorburger met een koffertje naast Linda de Mol te staan (foto: RTL).

Voorburgers gaan op jacht naar miljoenen

Actueel 1.967 keer gelezen

Voorburg - Vijftig Voorburgers uit postcodegebied 2273 gaan strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show 'Postcode Loterij Miljoenenjacht'. Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert.

Of inwoners uit Voorburg daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 26 maart te zien bij RTL 4. Rob (51) uit Voorburg is één van de gelukkigen die afreist naar de studio in Amsterdam: "Ik kijk er erg naar uit om naar de studio te gaan. Het lijkt me heel leuk om het een keer van dichtbij mee te maken. Aanstaande zondag ga ik nog even goed meekijken met de eerste aflevering van Miljoenenjacht", meldde hij vorige week (intussen heeft dit al plaatsgevonden - red.). "Of ik een strategie heb? Ik laat het gewoon over me heen komen!"

Geldprijzen tot 5 miljoen euro
De vijftig inwoners uit Voorburg zijn samen met inwoners uit negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen kan de studio als miljonair verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het 'Gouden Koffer Spel' te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot vijf miljoen euro.

De uitzending van 'Postcode Loterij Miljoenenjacht' met daarin de inwoners uit Voorburg is zondag 26 maart van 20.00 tot 21.30 uur bij RTL 4 te zien.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant