Stomerij van Kan - in de  persoon van Clazien - nam tevens, als 1e stomerij van de wereld, het CerClean certificaat in ontvangst (foto: pr).
Stomerij van Kan - in de persoon van Clazien - nam tevens, als 1e stomerij van de wereld, het CerClean certificaat in ontvangst (foto: pr).

Stomerij Van Kan Beste stomerij op gebied van duurzaamheid

Actueel 303 keer gelezen

Leidschendam - Stomerij van Kan heeft de prestigieuze titel 'Beste stomerij op het gebied van duurzaamheid' gewonnen. Deze Award werd zaterdag uitgereikt tijdens het Laundry Experience Event 2017 voor de Nederlandse textielverzorgingsbranche.

Stomerij van Kan gebruikt de nieuwste reinigingstechnieken en de meest milieuvriendelijke machines. Binnen het bedrijf wordt een energie besparingsplan toegepast: het energieverbruik wordt dagelijks geregistreerd en gemonitord. De reinigingsvloeistoffen die worden gebruikt zijn 100% vrij van gechloreerde koolwaterstoffen. Ron van Kan: "Ondanks dat wij veel innoveren op het gebied van reiniging en apparatuur, garanderen wij ook een kwalitatief goede dienstverlening". Verder heeft onafhankelijk TNO-onderzoek aangetoond dat professionele textielreiniging gemiddeld drie keer milieuvriendelijker is dan wassen in de huishoudwasmachine.

Eerste van de wereld
Stomerij van Kan nam tevens, als 1e stomerij van de wereld, het CerClean certificaat in ontvangst. Een internationaal erkend certificaat gebaseerd op best practices in textielreiniging, milieuwetgeving en ISO 9001. Wereldwijd groeit de interesse in kwaliteitsmanagement als gevolg van sociale, economische, technologische en politieke ontwikkelingen. Clazien van Kan: "In alle bedrijfssectoren neemt de vraag naar kwaliteitsmanagement toe, dit geldt ook voor onze branche, de professionele textielreiniging".

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant