Prinses Offerfop met page Biana en hun opper (foto: Damzwabbers).
Prinses Offerfop met page Biana en hun opper (foto: Damzwabbers).

Carnaval de Brasil bij Damzwabbers

Actueel 268 keer gelezen

Leidschendam - Carnavalsvereniging De Damzwabbers organiseert zaterdagavond 25 maart een Halfvastenbal met als thema: 'Carnaval de Brasil'.

Dit feest, halverwege de zogenaamde vastenperiode, staat na jaren van afwezigheid weer op de feestkalender van De Damzwabbers. Prinses Opperfop en Page Robin heten iedereen die van feesten houdt van harte welkom op deze speciale thema-avond waarmee De Damzwabbers hun carnavalsseizoen afsluiten.

Tijdens deze avond zal ook de prijsuitreiking zijn van de vele juiste inzendingen van de Zwabberspuzzel die rond de carnaval was te vinden in de 33e Zwabberkrant. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door de restaurants Gina, Coffeeclub, Volle Maan en De Pepermolen. De avond zal muzikaal worden begeleid door L.A.P.S. Entertainment. Het feest wordt gehouden in Grandcafé Imperium aan de Damlaan 34b in Leidschendam. De deur gaat om 20:30 uur open en de toegangsprijs voor niet-leden is € 10,-.

Carnavalsvereniging De Damzwabbers organiseert sinds 1972 Carnavalsfeesten in Leidschendam zoals het hoort voor diverse doelgroepen. Meer informatie op www.damzwabbers.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant