Een team van deskundigen van Groei & Bloei gaat driemaal in het komende seizoen op pad om uw tuin of balkon te beoordelen (archieffoto).
Een team van deskundigen van Groei & Bloei gaat driemaal in het komende seizoen op pad om uw tuin of balkon te beoordelen (archieffoto).

Groei & Bloei op zoek naar mooiste voortuin en balkon

Actueel 580 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Heeft u een voortuin of balkon? En vindt u dat deze de mooiste is van de gemeente Leidschendam-Voorburg? Dan is dit uw kans. Groei & Bloei start dit jaar voor het eerst om de mooiste voortuin en het mooiste balkon van de gemeente Leidschendam-Voorburg op te zoeken.

Om in aanmerking te komen voor de titel 'Mooiste voortuin of Mooiste balkon van Leidschendam-Voorburg moet u zich vóór 1 mei aanmelden via info@leidschendam.groei.nl.

Iedere tuin- of balkonliefhebber kan zich inschrijven. Een team van deskundigen van Groei & Bloei gaat driemaal in het komende seizoen op pad om uw tuin of balkon te beoordelen. Uw fraaie voortuin of balkonbeplanting dient wel zichtbaar te zijn vanaf de openbare weg. Aangemelde tuinen en balkons komen automatisch in aanmerking voor mooie prijzen. Deelname is gratis.

Groei & Bloei stelt diverse prijzen beschikbaar, zoals een jaar lidmaatschap op Groei & Bloei, bloembollenpakketten en planten. Ook krijgt iedere winnaar een foto van zijn voortuin of balkon.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant