Tijdens de Summer Talents Festivals kunnen bezoekers kennis maken met de jeugdige talenten van de Brede Scholen in Leidschendam-Voorburg (foto: SenW).
Tijdens de Summer Talents Festivals kunnen bezoekers kennis maken met de jeugdige talenten van de Brede Scholen in Leidschendam-Voorburg (foto: SenW).

Dubbel feest met Summer Talents Festivals

Actueel 265 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Dit schooljaar luidt Sport en Welzijn (SenW) de zomer in met maar liefst twee edities van het Summer Talents Festival.

Morgen is het feest op het schoolplein van De Driemaster in Voorburg. En volgende week, op 28 juni, strijkt het talentencircus neer op het pleintje bij SenW. De festivals bieden kinderen van de Brede Scholen in Leidschendam-Voorburg een podium waarop zij hun talenten kunnen laten zien. De wethouders Nadine Stemerdink en Bianca Bremer verzorgen de opening van de Summer Talents Festivals.

Om de afsluiting van het schooljaar te vieren organiseert Sport en Welzijn (SenW L-V) Summer Talents Festivals, waarbij bezoekers kennis maken met de jeugdige talenten van de Brede Scholen in Leidschendam-Voorburg. Na de eerste editie vorig jaar bij basisschool De Parachute in Voorburg-Noord komt er nu ook een zomers Brede School feest in Leidschendam.

Morgenmiddag bruist het schoolplein van basisschool De Driemaster van de activiteiten! Kinderen van de Brede Scholen in Voorburg (Bovenveen en Voorburg-Noord) showen hun talenten op het grote pleinpodium. Familie, vrienden, bekenden en andere wijkbewoners kunnen genieten van onder meer dans- en zangoptredens, djembé en presentaties longboarden. WOeJ, Eva Dak en Bibliotheek aan de Vliet zijn ook van de partij met leuke kinderactiviteiten zoals schmink, luchtkussen en voorlezen. Voor de lekkere trek is er de ijscokar van IJS & Zo. En niet te vergeten: de speciale I Love de Brede School-prijsvraag, waarbij het publiek kans maakt op fijne prijzen zoals vrijkaartjes voor sportevents.

En volgende week is het wéér feest. Woensdag 28 juni laten kinderen van de Brede Scholen De Heuvel, Leidschendam-Zuid en Prinsenhof op het plein bij SenW zien wat ze allemaal geleerd hebben tijdens de naschoolse lessen. Tussen 14.00 en 16.00 uur is het genieten geblazen van onder meer streetdance- en skateshows, kleuterdans en wijkcircus met Circus Kabel. Er is een pannaveldje en ook het Krajicek volleybalnet wordt weer opgehangen. De SenW Kinderkookclub maakt lekkere festivalhapjes en het wijkvlogteam De Heuvel komt vloggen. DJ Doriano verzorgt de muziek en een karaokeshow. Tot slot kunnen de kinderen gave prijzen winnen, zoals kaartjes voor de Uithof en Monkeytown.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant