Gezellige drukte op het Damplein (foto: pr).
Gezellige drukte op het Damplein (foto: pr).

Zomerfeest in het Damcentrum, gezellig ontmoetingsfestijn

Actueel 533 keer gelezen

Leidschendam - Afgelopen zaterdag 1 juli was het weer tijd voor het jaarlijkse zomerfeest Werelds Genieten i,.n het Damcentrum, op het Damplein, in de Damlaan en de Damstraat.

Maanden van tevoren begonnen aan de voorbereidingen, en alles geregeld, maar het enige waar geen invloed op is, is het weer. Dat zag er niet al te best uit in de voorafgaande week.Gelukkig bleken de weergoden het evenement toch gunstig gezind en bleef het beperkt tot wat regenspetters in de ochtend.

Vanaf 10 uur begon de gezellige markt op de Damlaan, met ondernemers van buitenaf, maar uiteraard waren ook de lokale ondernemers aanwezig. Ronde middag barstte het feest los op het Damplein waar een gezellig foodtruckfestival georganiseerd werd, compleet met livemuziek van o.a. Jeffrey van Es, William Smulders, lokaal popkoor Rebound en zangeres Roselle en Eastend Sixtien Band als mooie afsluiter.

Het zag er allemaal heel gezellig uit, met de leuke trucks, springkussens en vrolijke tafels. Echt een zomers feest waar rijen kinderen en volwassenen met een heuse Minion en de prachtige Belle op de foto konden. Tussen de optredens door werd er leuke muziek gedraaid, verzorgd door Supersound Leiden, en gingen de voetjes van de vloer.

Onder het genot van een hapje en een drankje was het weer eens heerlijke vertoeven. Een gezellige dag, waar mensen elkaar ontmoeten, daar waar het Damplein voor bedoeld is.
 

(foto: Michel Groen).
(foto: Michel Groen).
(foto: Michel Groen).
(foto: Ap de Heus).
(foto: pr).
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant