Afbeelding

Politie nog steeds op zoek naar overvallers avondwinkel

Actueel 395 keer gelezen

Voorburg - Op dinsdagavond 20 juni werd de avondwinkel aan de Bruijnings Ingenhoeslaan in Voorburg door drie jonge mannen overvallen. Doordat de eigenaar deed alsof hij een wapen ging pakken, vluchtten ze zonder buit de zaak uit. De politie vraag nogmaals aandacht voor deze zaak.

De drie kwamen rond 23.00 uur de winkel binnen op het moment dat een klant de winkel juist wilde verlaten. De man werd meteen beetgepakt en bedreigd met een vuurwapen dat in ieder geval niet van echt te onderscheiden was. Toen de eigenaar kwam aanlopen, dacht hij in eerste instantie dat hij te maken had met een grap, tot hij het vuurwapen zag en een kettingslot dat als wapen werd gebruikt.

Op het moment dat eigenaar riep dat hij een wapen zou gaan pakken, schrokken de jonge overvallers en gingen ze er zonder buit vandoor. De overvallers zijn vermoedelijk jonger dan 20 jaar. Een van hen droeg een bivakmuts en had een groene jas met een bontkraag aan. 

Herkent u de verdachten, heeft u ze misschien voor of na de overval in de buurt van de supermarkt gezien, of heeft u andere informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant