Gezellige drukte op het terrein achter Puurvis aan de Oude Trambaan/Damlaan tijdens het BBQ Vistival (foto: pr).
Gezellige drukte op het terrein achter Puurvis aan de Oude Trambaan/Damlaan tijdens het BBQ Vistival (foto: pr).

Geslaagd BBQ Vistival in Damcentrum

Actueel 415 keer gelezen

Leidschendam - Op het terrein achter Puurvis aan de  Oude Trambaan/Damlaan vond zondag 2 juli het evenement BBQ Vistival plaats. Organisator en eigenaar van Puurvis Martijn Jasper was zeer tevreden, zowel over de opkomst als over het evenement zelf.

Op een drietal BBQ`s bereidde Puurvis een 9-tal visgerechten. Deze vis was vers afkomstig uit de Noordzee en duurzaam gevangen. Op deze manier konden de gasten ervaren dat vis, ook bereid op de BBQ, niet alleen gezond is maar ook erg lekker.

Van rode poon tot mosselen, van gamba`s tot schol, de variatie was er groot en de resultaten verrassend. Al deze gerechten werden begeleid door een negental bijpassende wijnen van Gall&Gall Verbeek uit de Damstraat. De wijnen vulden de gerechten perfect aan, waren biologisch en Fairtrade. 

Daarnaast konden de gasten genieten van diverse soorten salades. Deze werden bereid en geserveerd door Van Rijn Culinair, eveneens uit de Damstraat.

"Al met al een zeer geslaagd evenement dat zeker een vervolg zal gaan krijgen", laat Martijn Jasper enthousiast weten. "Want het blijkt maar weer eens dat onderlinge samenwerking tussen de lokale ondernemers niet alleen belangrijk voor hen is, maar ook zorgt voor een gezellige bijeenkomst van de lokale bevolking, net als het zomerfestival 'Werelds Genieten', de voorgaande dag in het Damcentrum."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant