Jeanne Plat en Martin Hoenderkamp toen zij zich 65 jaar geleden in de echt lieten verbinden (familiefoto).
Jeanne Plat en Martin Hoenderkamp toen zij zich 65 jaar geleden in de echt lieten verbinden (familiefoto).

Echtpaar Hoenderkamp 65 jaar getrouwd

Actueel 489 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Ze herinneren het zich nog als de dag van gisteren: donderdag 24 juli 1952. Op deze dag zeiden Jeanne Plat en Martin Hoenderkamp vol overtuiging "JA" tegen elkaar en vanaf dat moment begon een avontuur van maar liefst 65 jaar als 'meneer en mevrouw Hoenderkamp'. Een mooi avontuur dat op wat incidentjes na, vooral hele mooie momenten heeft gekend.

Niet zo gek lang na het huwelijk, diende zoon Chris zich aan, na enige jaren gevolgd door de tweeling Peter en Conny. Getrouwd werd er ook en zo werd schoondochter Miriam lid van de familie. Inmiddels zijn er ook nog eens 5 kleinkinderen: Sandra, Marieke, Laura en Erik van Chris en Miriam en Stephan van Conny. Natuurlijk hebben die het druk, maar als het even kan komen ze toch even op bezoek bij oma en opa. Tegenwoordig natuurlijk wel vergezeld van aanhang en wellicht binnenkort met het eerste achterkleinkind.

Jeanne en Martin hebben – hoe kan het ook anders – inmiddels hun 8e decennium achter zich gelaten en hebben beiden een dikke 9 als eerste cijfer in hun leeftijd staan. Dat neemt niet weg dat ze nog geïnteresseerd zijn in hetgeen er om hen heen gebeurt en vooral natuurlijk waar het de kleinkinderen betreft. Maar bovenal is er de genegenheid voor elkaar, want anders is 65 jaar natuurlijk niet vol te houden. Als het aan het bruidspaar ligt komt daar nog een flink aantal jaren bij.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant