Tijdens een informatiebijeenkomst inventariseert de gemeente de wensen van omwonenden voor de Gravin Catharinalaan. (Foto: PR)
Tijdens een informatiebijeenkomst inventariseert de gemeente de wensen van omwonenden voor de Gravin Catharinalaan. (Foto: PR)

Woningen voor ouderen aan Gravin Catharinalaan?

Actueel 985 keer gelezen

Leidschendam - De gemeente wil de mogelijkheden onderzoeken van een nieuwe invulling van de locatie Gravin Catharinalaan 1 in Leidschendam. Hier heeft tot 2013 een klein schoolgebouw gestaan; daarna is het tijdelijk ingericht met speeltoestellen en groen. De gemeente wil de locatie verkopen.

Informatiebijeenkomst 19 april 2018
Het onderzoek begint met het inventariseren van de wensen, suggesties en ideeën van de buurtbewoners. Dit vindt plaats tijdens een informatiebijeenkomst op donderdag 19 april in wijk- en dienstencentrum De Plint, Prins Frederiklaan 7. Inloop vanaf 19.15 uur, start bijeenkomst om 19.30 uur.

Uw mening is belangrijk!
De gemeente krijgt regelmatig vragen en opmerkingen van inwoners en maatschappelijke organisaties over het gebrek aan woningen voor ouderen en speciale doelgroepen, zoals dementerenden. Ook is er vraag naar plekken voor woningbouw in particulier opdrachtgeverschap. Specifieke woningen of een woonzorgvoorziening zijn een optie, maar er zijn ook andere mogelijkheden denkbaar.

De buurt mag zicht uitspreken over de kansen en aandachtspunten tijdens de informatiebijeenkomst.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant