Leegstaande kantoorruimte op de Overgoo. (foto: Bedrijfsmakelaar.nl)
Leegstaande kantoorruimte op de Overgoo. (foto: Bedrijfsmakelaar.nl)

Praat mee over woningbouw locatie Overgoo

Actueel 1.000 keer gelezen

Leidschendam - De plannen voor de ontwikkellocatie Overgoo zijn gewijzigd. In 2016 werd nog besloten dat er versneld sociale huurwoningen gebouwd zouden worden voor het huisvesten van statushouders. Deze plannen zijn echter niet meer van toepassing. Het doel is nu om het gehele gebied integraal te ontwikkelen, zodat een goed evenwicht ontstaat tussen koop- en (sociale) huurwoningen. De gemeente organiseert een inloopavond om hierover van gedachte te wisselen met omwonenden. . 

Datum:   25 april 
Tijd:       19.00-21.00 uur
Locatie:  Overgoo 6 in Leidschendam 3e verdieping


De gemeente en Impact Vastgoed maken graag gebruik van de kennis en expertise van bewoners en gebruikers van het gebied om de plannen uit te werken tot een Ontwikkelvisie. Daarvoor worden de komende maanden een aantal inloopavonden georganiseerd. Tijdens de eerste avond op 25 april presenteren zij de ambitie voor het gebied en horen zij graag welke kansen en aandachtspunten omwonenden zien voor de ontwikkeling van de locatie Overgoo.

Tijdens de tweede avond presenteren zij de resultaten van deze input en de vertaling hiervan voor de ontwikkeling. Aan de hand van de feedback wordt hierna gewerkt naar een ontwikkelvisie voor de locatie Overgoo.

De inloopavond heeft het karakter van een informatiemarkt. Er is geen plenair gedeelte. Iedereen kan op elk moment tussen 19.00 en 21.00 uur binnenlopen aan de Overgoo 6 in Leidschendam. Op het achtergelegen parkeerdek bij de Overgoo 6 kan geparkeerd worden. Er is informatie over het project en het proces te verkrijgen en er zijn vertegenwoordigers van de gemeente en de ontwikkelaar aanwezig om met de aanwezigen in gesprek te gaan.  

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant