Op briefjes hebben kinderen van de Brede School aangegeven waarom zij zo gek zijn op hun schoolactiviteiten (foto: pr SenW).
Op briefjes hebben kinderen van de Brede School aangegeven waarom zij zo gek zijn op hun schoolactiviteiten (foto: pr SenW).

Brede School Summer Talents Festivals

Actueel 220 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Sport en Welzijn (SenW) luidt de zomer in met twee spetterende edities van het Summer Talents Festival. Op woensdag 20 juni van 14.00 uur tot 16.00 uur is het feest in het Corbulopark in Voorburg. Twee dagen later strijkt het talentencircus neer op het pleintje bij SenW.

Om de afsluiting van het schooljaar en de start van de zomer te vieren, organiseert Sport en Welzijn Summer Talents Festivals, waarbij bezoekers kennismaken met de jeugdige talenten van de Brede Scholen in Leidschendam-Voorburg. Daarnaast zijn er tal van leuke activiteiten te doen en is er de Grote Summer Talents Prijsvraag. Iedereens is welkom om de kinderen toe te juichen.

In de Brede Scholen in Leidschendam-Voorburg volgen kinderen uit Bovenveen, Voorburg-Noord, De Heuvel, Prinsenhof en Leidschendam-Zuid naschoolse lessen op het gebied van sport en bewegen en kunst en cultuur. Tijdens de Summer Talents Festivals laten de leerlingen zien wat ze tijdens hun cursus geleerd hebben.

Op de net geopende Playground in het Corbulopark in Voorburg zijn woensdag 20 juni naast onder meer spetterende zang, gitaar- en dansoptredens, ook diverse actieve dingen te doen, zoals voetballen, springkussen en interactieve spelletjes met de voetbalmuur (Sutu). Genieten van heerlijke hapjes kunnen bezoekers in de Wereldkeuken. In de Summer Talentsloterij wordt een Cultuurkaartworkshop naar keuze verloot.

Twee dagen later, vrijdag 22 juni van15.30 tot 17.30 uur, is het Summer Talents Festival editie Leidschendam. Die middag bruist het van de activiteiten bij SenW op de Dobbelaan. Berry Heesen, cultuurcoach bij SenW, vertelt: "We willen graag samen met ouders, kinderen, scholen, buurtbewoners, de Buurtkamer, Wereldkeukengasten en het jongerenwerk het schooljaar op feestelijke wijze afsluiten. Er zijn o.a. circus, cheerdance- en capoeiraoptredens en een demonstratie longboarden. Met gratis workshops van onze partners in de Brede School, hapjes en drankjes van de Wereldkeuken, oud-Hollandse spelletjes, sport en spel en een groot springkussen willen we er voor de wijk een leuk feestje van maken."

Voorburg
Woensdag 20 juni in het Corbulopark te Voorburg. Om 14.00 uur opening door wethouder, 14.10 uur start optredens o.a. streetdance, gitaar, zangstudio The Voice en circus, 15.45 uur bekendmaking winnaars loting & prijsvraag.

Leidschendam
Vrijdag 22 juni op het pleintje bij SenW, Dobbelaan 4, Leidschendam. Om 15.30 uur opening door wethouder, 15.40 uur start optredens o.a. wijkcircus, longboarden en cheerdance workshops, springkussen, sport & spel, 17:25 uur bekendmaking winnaars loterij.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant