In het nagebootste vliegtuig zat een zakenman (Bram van der Ven) tijdens zijn vlucht Het Krantje te lezen. 
In het nagebootste vliegtuig zat een zakenman (Bram van der Ven) tijdens zijn vlucht Het Krantje te lezen. 

Musical op 's Gravendreef College

Actueel 782 keer gelezen

Leidschenveen - Op het 's Gravendreef College, locatie Leidschenveen, is in juni door musicalklas 3F een vrolijke musical gespeeld.

Het verhaal ging over Hector de psychiater, die een wereldreis maakte. Hij ging op zoek naar geluk. Hij verliet zijn zwangere vriendin en ging naar China, Afrika en Miami om daar levenslessen te leren.

Hector had veel verschillende mensen ontmoet en had veel meegemaakt: een dansfeest in Afrika, zelf was hij ontvoerd, hij had een college gevolgd in Miami en hij was bij een bevalling aanwezig geweest.

De mooie kostuums, de verlichting en het geluid, verzorgd door het Theater Techniek Team, bestaande uit o.a. leerlingen van de school, maakten het geheel af. Ze hebben er een half jaar keihard aan gewerkt en dit was er zeker aan af te zien.

De musicalklassen van het 's Gravendreef College zorgen een paar keer per jaar voor prachtige musicalvoorstellingen. De eerste musicalklas geeft in juni een presentatie van hun vorderingen van zang, dans en drama. De tweede klas in maart en de derde musicalklas heeft een musicalvoorstelling in juni die de musicalopleiding afsluit.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant