Afbeelding
Marielle Ernst

Premier Rutte verrast manager Leerwerk Restaurant 'Heerlijk

Actueel 870 keer gelezen

Den Haag - Leidschenveen werd zaterdag 16 maart verrast door een bezoek van premier Mark Rutte. Hij kwam naar Leerwerk Restaurant 'Heerlijk om Dave Visser in het zonnetje zetten. 

Er waren vele bewoners aanwezig die Dave in hun hart hebben gesloten en dit moment niet wilden missen. Het was een totale verrassing voor Dave, die met zijn vrouw en kinderen, met een smoes naar het restaurant werd gelokt. 

Leerwerk Restaurant 'Heerlijk is een restaurant waar leerlingen op zitten, die van de gemeente Den Haag een laatste kans krijgen om nog iets van hun leven te maken. Deze speciale groep werknemers is zeer lastig te managen. Voor Dave Visser een hele uitdaging om deze leerlingen te motiveren. Toch lukt het hem om aan eind van het jaar diploma's uit te reiken waardoor deze leerlingen een kans krijgen in de maatschappij. 

Mark Rutte bedankte Dave voor zijn inzet en sprak zijn waardering uit. "Mensen zoals Dave hebben we hard nodig in ons land. Geheel terecht, dat zo iemand als Dave Visser eens in het zonnetje wordt gezet." 
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant