File op de Damlaan in Leidschendam Centrum. Welke maatregelen zijn er nodig om de bereikbaarheid en doorstroming te bevorderen? (foto: Ap de Heus).
File op de Damlaan in Leidschendam Centrum. Welke maatregelen zijn er nodig om de bereikbaarheid en doorstroming te bevorderen? (foto: Ap de Heus).

Online peiling bereikbaarheid Damcentrum en Leidschendam-zuid

Actueel 802 keer gelezen

Leidschendam - Het onderzoek naar de bereikbaarheid van en doorstroming in het Damcentrum en Leidschendam-Zuid is bijna klaar. Er worden zeven combinaties geopperd van maatregelen voor de verbetering van de bereikbaarheid.

Elk scenario heeft haar eigen effecten op geluid, lucht, doorstroming en kosten. U kan tot maandag 27 mei online uw voorkeur voor een van de combinaties van maatregelen aangeven via www.ingesprekmetlv.nl/onlinepeiling.

De bereikbaarheid van Leidschendam Centrum is al jaren een punt van zorg. Daarom laat het college van B&W onderzoeken hoe deze verbeterd kan worden. "We zijn blij dat inwoners en ondernemers hebben deelgenomen aan meedenksessies. Nu de laatste onderzoeksresultaten bekend zijn, is het goed dat iedereen via een online peiling zijn mening kan geven over welke combinatie van maatregelen de voorkeur uitgaat om de bereikbaarheid van en doorstroming in het Damcentrum en Leidschendam-Zuid te verbeteren", aldus wethouder Bouw.

Inwoners kunnen tot 27 mei aangeven welke combinatie van maatregelen hun voorkeur heeft en welke juist niet. De resultaten van deze online peiling komen eind mei op bovengenoemde participatiewebsite. Ook komen ze in de bijlage van het voorstel dat burgemeester en wethouders in juni aanbieden aan de gemeenteraad. De gemeenteraad neemt uiteindelijk een besluit.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant