Danseressen van de Stichting Dans aan de Vliet op het podium tijdens de Vlietdagen (archieffoto).
Danseressen van de Stichting Dans aan de Vliet op het podium tijdens de Vlietdagen (archieffoto).

Uitreiking Cultuurprijs 2019 tijdens A Walk in the Park

Actueel 383 keer gelezen

Voorburg - Tijdens het 'A Walk in the Park'-festival wordt zaterdag tussen 15.00 en 17.00 uur de Gemeentelijke Cultuurprijs 2019 uitgereikt.

Er zijn vier categorieën. Drie winnaars worden door de jury bepaald, maar de Publieksprijs wordt gewonnen door de genomineerde met de meeste stemmen. Stemmen op de Publieksprijs kan vandaag nog tot middernacht via de website www.awalkinthepark.nl.

Er is op dit moment een nek-aan-nekrace gaande tussen Arnold Jehee en Stephan Evenblij. Zij zijn samen met Bert Winter tevens de genomineerden voor de categorie Individueel. Dans aan de Vliet, het Huygens Festival en de Talentenloods zijn de genomineerden in de categorie Instelling. Daarnaast zal de jury onder aanvoering van oud-cultuur wethouder Tilly Zwartepoorte ook een Stimuleringsprijs toekennen.

De uitreiking vindt plaats in de Grote Paviljoentent tegenover de muziekkoepel in Park Vreugd en Rust aan het Oosteinde te Voorburg. Er vinden optredens plaats van Dans aan de Vliet, Dance Factory, Flow Performing Arts, en operagezelschap Cateau met een stukje opera over Mevr. de Bronovo.
De presentatie is in handen van Farbod Moghaddam, winnaar van o.a. de Leidse Cabaretprijs. Afgesloten wordt met een naborrel met live muziek.

Wie bij het programma rond de prijsuitreiking aanwezig wil zijn, kan reserveren via www.awalkinthepark.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant