Het diamanten echtpaar Rozenburg met burgemeester Klaas Tigelaar (foto/tekst: Dick Janssen).
Het diamanten echtpaar Rozenburg met burgemeester Klaas Tigelaar (foto/tekst: Dick Janssen).

Echtpaar Rozenburg-Lipman viert 60-jarig huwelijk

Actueel 1.081 keer gelezen

Leidschendam - Niet veel mensen kunnen zeggen dat zij ruim 82 jaar hebben gewoond en gewerkt op anderhalve vierkante kilometer in Leidschendam. De heer en mevrouw Rozenburg echter wel. Zij waren dinsdag 21 mei 60 jaar getrouwd en kregen burgemeester Klaas Tigelaar op bezoek.

Van hun 14 broers en zussen zijn er nog maar twee in leven, dus een groot familiefeest zit er niet in, vertelt Rozenburg. Maar natuurlijk is het diamanten huwelijk wel gevierd. "We zijn net terug van een reis naar Mallorca, waar we met de drie kinderen en vier kleinkinderen van een heerlijke vakantie hebben genoten", aldus Rozenburg. En op de dag zelf zijn we 's avonds nog uit wezen eten."

De heer en mevrouw Rozenburg zeggen dankbaar te zijn dat zij de 60 jaar gehaald hebben en dat ook nog in een goede gezondheid. Zij wonen nog zelfstandig op ongeveer de plek waar vroeger bakkerij Lipman stond aan de J.S. Bachlaan, tegenover het Stadskantoor. "Het lopen gaat niet altijd vanzelf, maar ik rij nog auto en we zijn niet doof of blind, dus we mogen niet klagen", aldus Rozenburg tot slot.

Lees het volledig artikel over het diamanten bruidspaar komende week in Het Krantje.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant