Nieuws uit Leidschendam en Voorburg - ,

Open Huis en gratis zwemmen in het nieuwe Hofbad

9 oktober 2012 9:08 | 3928 keer bekeken | Nieuws » Actueel

Het nieuwe Hofbad (foto: PR)
Het nieuwe Hofbad (foto: PR)

DEN HAAG - Op zaterdag 13 oktober en zondag 14 oktober kunnen maximaal 1.600 inwoners van stadsdeel Leidschenveen/Ypenburg gratis komen zwemmen. Vanaf maandag 15 oktober gelden voor het Hofbad de normale openingstijden. Informatie hierover en de toegangsprijzen staan op de website www.denhaag.nl/zwemmen.

Wie wil zwemmen, moet een kaart halen. Wie alleen het zwembad wil zien, heeft geen kaart nodig. Het Hofbad wordt vrijdag officieel geopend. Per persoon wordt een toegangskaart verstrekt. De kaart geeft recht op gratis zwemmen voor twee personen.

Zwemmen kan in het weekend van 13 en 14 oktober alleen met deze gratis kaart. Kaarten kunnen vanaf dinsdag 9 oktober worden opgehaald vanaf diverse locaties. Een overzicht van deze locaties staat op www.denhaag.nl/zwemmen. Het gratis zwemmen op zaterdag 13 oktober is van 09.30 uur tot 12.45 uur en van 13.15 uur tot 16.00 uur. Op zondag 14 zijn de openingstijden van het gratis zwemmen van 09.30 uur tot 12.45 uur en van 14.00 uur tot 16.00 uur.

Op zaterdag 13 oktober houden de Haagse zwemsportverenigingen van 09.30 uur tot 10.00 uur diverse demonstraties (schoonspringen, synchroonzwemmen, wedstrijdzwemmen) en er wordt een mini-waterpolowedstrijd gespeeld. De demonstraties zijn te volgen vanaf de tribune, die plaats biedt aan 500 personen. Ook vanuit het horecagedeelte van het zwemcomplex zijn de demonstraties goed te volgen. Mensen die toe willen kijken, hebben geen toegangskaart nodig.

Plaats als eerste een reactie op dit bericht

Wanneer je inlogt, kun je op dit bericht reageren.
Nog geen lid? Meld je dan gratis aan.

Het Krantje Beeld en Geluid

Poll

Er is op dit moment geen poll actief.

Het Krantje maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.niet meer tonen