Afbeelding

Sijtwendetunnel heel weekend dicht

Actueel 190 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Rijkswaterstaat voert in het weekend van 30 september tot en met 3 oktober werkzaamheden uit aan de kruispunten van de N14 met Mgr. Van Steelaan/Heuvelweg en Prins Bernhardlaan/Noordsingel. In verband met deze werkzaamheden is in de Sijtwendetunnel geen verkeer mogelijk tussen vrijdag 30 september 22.00 uur en maandag 3 oktober 05.00 uur.

Oversteken van de N14 op alle kruispunten blijft mogelijk. Om de opstelcapaciteit op beide kruispunten te vergroten en de doorstroming te verbeteren, worden beide kruispunten aangepast. Er worden o.a. asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd, de belijning wordt aangepast en de verkeerslichten worden verplaatst. Ook worden de lampen van de verkeerslichten op de kruispunten met Bezuidenhoutseweg/Zijdeweg en A4 Noordelijke Verbindingsweg vervangen.

De verkeerslichten werken dan (tijdelijk) niet op de vier kruispunten: 
- N14 – Bezuidenhoutseweg/Zijdeweg (niet in de avond/nacht)
- N14 - Mgr. Van Steelaan/Heuvelweg (hele weekend niet)
- N14 - Prins Bernhardlaan/Noordsingel (hele weekend niet)
- N14 – op- en afrit A4 westzijde/Noordelijke Verbindingsweg (niet in de avond/nacht)

Halfuur extra reistijd
Oversteken van de N14 op alle kruispunten blijft mogelijk. Om onveilige situaties te voorkomen worden op deze kruisingen verkeersregelaars ingezet. Het verkeer moet rekening houden met een extra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten. Uiteraard proberen we de overlast tot een minimum te beperken. Gele borden geven de lokale omleidingsroutes aan.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant