De cover van Deborahs single 'Magic Moment' (foto: Kenneth Markesteijn).
De cover van Deborahs single 'Magic Moment' (foto: Kenneth Markesteijn).

Internationaal succes Voorburgse Debora

Algemeen 377 keer gelezen

Voorburg - De single 'Magic Moment' van de in Voorburg woonachtige Debora Hulskamp wordt gebruikt in een nieuwe Amerikaanse tv-serie genaamd Graves.

De tv-serie gaat over een ex-president genaamd Richard Graves en deze wordt gespeeld door acteur Nick Nolte. De aflevering met Debora's nummer 'Magic Moment' is vorig jaar 18 december wereldwijd 'on-air' gegaan bij Epix.

Deborah is een met BUMA 'Best Talent Dutch Writers' bekroonde singer-songwriter. Zij schrijft zowel liedjes met tekst, alsmede instrumentale pianowerken. Haar muzikale voorkeur reikt van The Beatles, Aretha Franklin, Eva Cassidy, t/m hedendaagse pop. Maar bovenal heeft zij een grote liefde voor de jazzmuziek met artiesten zoals Tony Bennett en Billie Holiday. Met de laatste artiest in gedachten besloot Debora in 2014 een ode aan de Jazz te brengen met de release van haar single 'Magic Moment'.

'Magic Moment' brengt je terug naar de nostalgie van de jaren 30, waar je je waant in vervlogen tijden van New Yorkse jazzclubs. Dit lied is daardoor niet onopgemerkt gebleven in de Amerikaanse Filmindustrie van Hollywood. Debora is zeer verheugd met het succes van 'Magic Moment'. Debora zal haar single ten gehore brengen als gast bij de zanger Aïs Lawa-Lata op 31 mei op het Tong Festival o het Malieveld in Den Haag. Meer info op www.deborahulskamp.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant