Lekker druk op de rommelmarkt en tijdens de activiteiten op het  Heuvelfeest (foto: Ot Douwes).
Lekker druk op de rommelmarkt en tijdens de activiteiten op het Heuvelfeest (foto: Ot Douwes).

Stralend Heuvelfeest trekt veel bezoekers

Algemeen 369 keer gelezen

Leidschendam - Het Heuvelfeest op zondag, Eerste Pinksterdag, op het President Kennedyplein was zeer geslaagd. Dankzij het stralende weer in de middag trok het evenement vooral 's middags veel bezoekers.

Het programma was 's morgens al om 10.00 uur gestart met een vlooienmarkt met talrijke kraampjes vol interessante dingen. Kinderen mochten gratis hun kleedje neerleggen als zij zich hadden aangemeld.

De echte aftrap werd net na de middag gegeven door drumband Brassculture. De officiële opening werd daarna verricht door burgemeester Klaas Tigelaar en zijn echtgenote. Zij maakten vervolgens ook nog een ritje met het treintje dat de rest van de middag vol zat met kleine kinderen. Voor hen was er ook nog een springkussen en zij konden worden geschminkt. Voor de wat oudere jeugd waren er een boksbal, een 'boksring' en een tumblingbaan waar je op kon klimmen en vanaf kon glijden. Er konden spelletjes gespeeld worden en gezorgd was voor buitenspeelgoed.

De aanwezige kinderopvangorganisatie Vlietkinderen, die de kinderen schminkte, noemde het feest op twitter "een groot succes". Voor de inwendige mens was er saté en een snackwagen en voor drinken werd eveneens gezorgd door Nico Stapel. Ook waren er nog optredens van DJ Doriano, de Colour Guards, de dansgroep Creasi en Mark Lavender. Het Heuvelfeest werd zoals voorgaande jaren georganiseerd door vrijwilligers uit de wijk, samen met WOeJ en de gemeente. "Top dat bewoners dit voor hun wijk organiseren", liet wethouder Nadine Stemerdink nog even op twitter weten.

Foto's: Ot Douwes.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant