Grote drukte in het Kids Paviljoen op zondag (foto: Ap de Heus).
Grote drukte in het Kids Paviljoen op zondag (foto: Ap de Heus).

A Walk in the Park enorm succes

Algemeen 651 keer gelezen

Voorburg - Niet in het minst door het fantastische weer gedurende het grootste gedeelte van afgelopen weekend, was de derde editie van het festival A Walk in the Park een enorm succes.

"Het was werkelijk niet normaal", aldus organisator Dave Fisser. "Zo'n 12.000 mensen hebben het festival bezocht. Hier mogen we met z'n allen trots op zijn. En alles is prima verlopen".

Het park was het hele weekend verdeeld in allerlei leuke cultuurspots zoals het Muziekpark, het Theater- en Kunstpark en het Sportpark, waarin overdag leuke activiteiten georganiseerd werden. Jongens en meisjes konden gratis meedoen aan de Rabobank Sport Challenges, georganiseerd door Sport en Welzijn. Meer dan tien sportverenigingen boden activiteiten aan zoals judo, badminton, handbal, voetbal, rugby, volleybal, korfbal, jeu de boules en nog veel. Tegelijkertijd met de Sport Challenges organiseerde Drumschool Voorburg het Local Talent Festival met getalenteerde jonge muzikanten uit de gemeente.

Bij de stand van kinderopvangorganisatie Vlietkinderen, een drukte van belang. Door een aantal medewerkers van Vlietkinderen werd er bij honderden kinderen 'tattoos' gezet en konden zij vakkundig worden geschminkt. 

"Met de inzet van mensen die hun nek durven uit te steken in en voor onze gemeente, is er weer een fantastisch festival neergezet waar de positiviteit voor onze gemeente vanaf spat!" aldus Hans Peter Klazenga, raadslid van Gemeentebelangen.

Foto's: Ap de Heus.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant