Gedurende de afgelopen meivakantie hebben alle kinderen zich enorm ingezet om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Jantje Beton.
Gedurende de afgelopen meivakantie hebben alle kinderen zich enorm ingezet om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Jantje Beton.

Cheque NSO Leeuwenbergh overhandigd aan Jantje Beton

Algemeen 441 keer gelezen

Leidschendam - Marlies Bouman van Jantje Beton kwam op dinsdag 13 juni bij Sport en spel NSO Leeuwenbergh Simba op bezoek. Zij kreeg, namens alle kinderen van de naschoolse opvang, een cheque overhandigd.

Gedurende de afgelopen meivakantie hebben alle kinderen zich enorm ingezet om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel: Jantje Beton. Haal het kind naar buiten! Zij verzamelden statiegeldflessen en er werd een Fancy Fair georganiseerd met een echte sponsorloop. De gehele opbrengst van maar liefst € 1.125,- is bestemd voor Jantje Beton.

Uiteraard was Marlies Bouman onder de indruk dat er zo'n flink bedrag is ingezameld door kinderen voor ándere kinderen. De vraag 'Waarom Jantje Beton?' werd al snel beantwoord door een medewerkster. "Ons motto luidt bewegen is beleven! Elke dag hebben de kinderen bij ons het voorrecht om te bewegen en uiteraard het liefst lekker in de buitenlucht! Het is altijd een feestje! Hopelijk kunnen wij met onze bijdrage aan Jantje Beton nóg meer kinderen een kans geven om buiten te spelen."

De naschoolse opvang (NSO) is gevestigd op Sportcentrum Leeuwenbergh aan de Lindelaan 7 in Den Haag (voorheen Leidschendam) en bedoeld voor de opvang van kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant