Het team van Brix Makelaars staat dagelijks voor u klaar in Voorburg en in Leidschenveen (foto: Hein Athmer).
Het team van Brix Makelaars staat dagelijks voor u klaar in Voorburg en in Leidschenveen (foto: Hein Athmer). Foto: Hein Athmer

Brix Makelaars opent tweede vestiging in Leidschenveen

Ondernemer in Beeld 1.690 keer gelezen

Voorburg/Leidschenveen - Met z'n drieën gestart aan de Van Arembergelaan in Voorburg, is het team van Brix Makelaars inmiddels uitgegroeid tot een zeven koppig team. Sinds medio mei is Brix Makelaars uitgebreid met een nieuw kantoor aan de Spieringdam 10 in Leidschenveen.

"Bij de oprichting van Brix makelaars in 2010 hebben we een kantoor Leidschenveen overwogen omdat daar toen nog geen makelaar zat. Aangezien er destijds geen geschikte kantoorruimte beschikbaar was, hebben we ons in Voorburg-Noord gevestigd. Maar nu hebben we dus toch een makelaarskantoor in Leidschenveen geopend", aldus Andy Fransz. "Echt de buurtmakelaar waar je de hele dag kunt binnenlopen voor advies, de koffie staat namelijk altijd klaar."

Ook verhuizen en stromen er veel mensen uit Voorburg-Noord door naar Leidschenveen, nog een reden om voor Brix Makelaars te kiezen. "Ook hebben we in het verleden veel nieuwbouwprojecten in de wijk verkocht. Dus we kennen de woningen, de zoekers en weten wat er allemaal in de wijk speelt. Met deze kennis van de markt is het wel duidelijk waar je het beste kunt aankloppen"

Brix makelaars is een fullservice makelaarskantoor dat zich bezighoudt met verkoop, aankoop, en verhuur van woningen. Remco de Boer is daarnaast deskundige in de verhuur of verkoop voor MKB bedrijfshuisvesting en Marco Groot Landeweer is een specialist op het gebied van verhuur aan expats, hij is zelfs getrouwd met een expat, spreekt 4 talen vloeiend en is volledig op de hoogte van de verhuurmarkt." "Ook voor taxaties kan je bij ons terecht", vult Matthijs van Gaalen aan, sinds geruime tijd taxeert hij samen met Remco woningen voor particulieren, maar ook voor grote woningcorporaties en de gemeente.

"We leveren altijd de juiste service en aandacht die je van een makelaar mag verwachten. We stellen een uitgebreid verkoopplan met een gedegen verkoopstrategie op voor het beste verkoopresultaat. Ook kun je bij Brix makelaars kiezen voor verschillende tarieven; een vaste makelaarscourtage of een prestatiegerichte courtage met in incentive naarmate wij een hogere koopsom weten te realiseren. Een win-win situatie voor beide partijen. "Maatwerk kan natuurlijk ook, maar hoe je het ook afspreekt, we gaan altijd voor een optimaal resultaat."

"Verder houden wij van een moderne en frisse aanpak", vervolgt Andy. "We maken uiteraard ook gebruik van social media en alle moderne marketingtechnieken die je tegenwoordig kunt bedenken. "We hebben altijd een op maat gemaakt advies en werken met professionele partijen voor het maken van foto's, plattegronden en dergelijke", laat de makelaar weten. "We geven zelfs advies op het gebied van verkoopstyling voor een nog betere presentatie van het te verkopen pand. Je kunt ons dus met recht een fullservice makelaarskantoor noemen. We doen net dat extra stapje voor onze klant."

Brix NVM Makelaars, Van Arembergelaan 74, Voorburg, tel. 070-3222269

Spieringdam 10, Den Haag (Leidschenveen) tel. 070-8209877

E-mail: info@brixmakelaars.nl

www.brixmakelaars.nl

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant