Tijdens de vaartocht werd genoten van een hapje en een drankje en uit volle borst meegezongen met allerlei bekende liederen (foto: pr ZB).
Tijdens de vaartocht werd genoten van een hapje en een drankje en uit volle borst meegezongen met allerlei bekende liederen (foto: pr ZB).

Vaartocht jubilerende afdeling van De Zonnebloem

Actueel 385 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - De afdeling Voorburg/Esseloo van de Nationale vereniging De Zonnebloem heeft op 21 mei haar 40-jarig jubileum gevierd met een vaartocht voor mensen met een beperking over de Vliet en de Oude Rijn. 

Onder toezicht van burgemeester Tigelaar werd 's morgens tegenover molen De Salamander ingescheept voor een tocht naar Avifauna. Na een afscheidswoord van de burgemeester die alle aanwezigen op de boot een goede vaart toewenste, werd om 10:00 uur het anker gelicht. Aan boord werden de gasten van de afdeling voorzien van koffie met lekkers erbij en na de koffie een drie gangen lunch/diner. Na het eten werden in de loop van de middag nog enkele consumpties aangeboden met een versnapering erbij. Tijdens de tocht werd er gezongen en genoten van het uitzicht. Na een dag genieten werd er weer aangemeerd bij de molen en werden de gasten moe maar voldaan weer naar huis gebracht. De gasten en vrijwilligers kunnen nog lang nagenieten van de vaartocht van de jubilerende afdeling. 

Het jubileum van de afdeling valt samen met het jubileum van de Zonnebloem als Nationale vereniging die haar 70-jarig jubileum viert met een groot prijzen pakket in de landelijke loterij, waar digitaal loten voor te kopen zijn op www.zonnebloem.nl/loterij.


 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant