Ook Michael Levitt kon VCC dit keer niet aan de overwinning helpen (foto: Catch of the Day).
Ook Michael Levitt kon VCC dit keer niet aan de overwinning helpen (foto: Catch of the Day).

VCC verliest van Punjab door toedoen van oud-speler

Sport 331 keer gelezen

Voorburg - Op een koud en winderig Zomercomplex (thuishaven van Punjab) kwam VCC nooit echt op gang. Musa Ahmad (ex-VCC) maakte met 92 runs al snel aan de Voorburgse illusies een einde, waardoor Punjab won met 8 wickets.

Telkens als VCC de wedstrijd terug in handen leek te pakken, verloor het een wicket. Alleen Sybrand Engelbrecht hield lange tijd stand voordat hij zich uiteindelijk in de een na laatste over ook met 52 runs gewonnen moest geven. De enige andere vermeldenswaardige bijdrage kwam van tweede elftalspeler Alyan Razzaqi, die met een strike rate van meer dan 150 op 19 not out bleef steken.

Het aantal van 152 runs leek nooit genoeg en het zou een enorme bowlingprestatie vergen om de Rotterdammers onder dat totaal te houden. Maar de gemankeerde aanval (Ryan Klein, Viv Kingma, Floris de Lange allen met kleine blessures uit de roulatie, Philippe Boissevain niet beschikbaar) had het zwaar tegen hun oud-teamgenoot Musa Ahmad. Met vijf 4-en en maar liefst negen 6-en leek hij op weg naar een snelle 100, alvorens Mees van Vliet hem toch nog verschalkte op 92. Maar toen was het kwaad al geschied. Batsmen 3 en 4 batten het bekwaam uit en na 12.1 overs was het gedaan voor VCC.

Volgende week zaterdag 4 mei wacht het team de double header tegen HBS en Hermes DVS op sportpark Westvliet.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant