Afbeelding
Eredivisie Voetbal Poule

Win een reis naar FC Barcelona!

Sport 190 keer gelezen

Wordt het dit jaar weer PSV? Of maakt Ajax de blamage van afgelopen jaar goed en wat kan Feyenoord? Ben jij de echte kenner van de Eredivisie? Schrijf je dan nu in voor onze Eredivisie Voetbal Poule 2016.

Deelname is gratis en wie zich bewijst als de beste voetbalkenner wint een voetbalreis voor 2 personen naar een wedstrijd van FC Barcelona! De nummers twee en drie in de eindrangschikking ontvangen ook een mooie prijs. Te laat ingeschreven? Geen paniek. Er worden ook maandprijzen weggegeven, waardoor je iedere maand kan instappen! Deelname is heel eenvoudig. Je registreert je eenmalig en vult vervolgens de voorspellingen in. Op de site wordt verder uitgelegd hoe het spel werkt.

>>Klik hier om je aan te melden!<<

De Eredivisie Voetbal Poule is een lokaal voetbalspel van Telstar/De Eendracht, Het Krantje Leidschendam-Voorburg en Groot Westland. Deze kranten hebben ook nog een eigen subpoule* waarbij de eindwinnaar ook in de prijzen valt.

*De subpoules zijn: Telstar/De Eendracht, Het Krantje en Groot Westland. Het is mogelijk om je maximaal voor 1 subpoule aan te melden. De spelregels van de Eredivisie Voetbal Poule zijn verder online te bekijken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant