Timmo Kranstauber van Cartouche Heren 1, hier in duel met een HDM-er, is een van de genomineerden voor een sportprijs (archieffoto: Hein Athmer).
Timmo Kranstauber van Cartouche Heren 1, hier in duel met een HDM-er, is een van de genomineerden voor een sportprijs (archieffoto: Hein Athmer).

Genomineerden Sportprijzen 2016 bekend

Sport 571 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - De genomineerde sporters en sportteams voor de Sportprijs 2016 van onze gemeente zijn bekend gemaakt.

De sportprijzen zijn bedoeld voor sporters en sportteams die in 2016 een unieke sportprestatie hebben geleverd. Sportverenigingen konden hiervoor kandidaten aanleveren. Aan deze uitnodiging is goed gehoor gegeven.

Genomineerden

  • Beste mannelijke sportprestatie: Jeffrey de Zwaan (darts), Timmo Kranstauber (hockey) en Edwin van de Graaf (voetbalscheidsrechter).
  • Beste vrouwelijke sportprestatie: Marit Bouwmeester (zeilen), Yvette van der Veen (voetbal) en Liza Giezeman (hockey).
  • Beste teamprestatie: Dakar-rallyteam Van Velsen, VCC-heren 1 (cricket), Meiden D1 van Forum Sport (voetbal) en Meiden E1 RKAVV (voetbal).
  • Beste sportprestatie sporter met een beperking: Mark Alkema (voetbal), Tycho van Proosdij (hockey).
  • Beste sporticoon: Bas Steffens (voetbal), Bram Zonderop (atletiek), Gijs van Wijk (sporten voor gehandicapten), Wim Jansen (voetbal).
  • Stimuleringsprijs sporttalent: Babette de Leede (cricket), Tess Niessen (hockey), Pascal Struijk (voetbal), Michiel de Krom (tennis).

Uitreiking Sportprijzen

Op woensdag 22 februari vindt vanaf 18.00 uur de officiële uitreiking van de Sportprijzen plaats tijdens een feestelijke avond voor genodigden in het gemeentehuis .De gemeente Leidschendam-Voorburg organiseert de verkiezing van de Sportprijzen samen met Sport en Welzijn (SenW).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant