Afbeelding

Open training vrouwen & meisjes vanaf 15 jaar bij RKAVV

Sport 613 keer gelezen

Leidschendam - Al een kleine 50 jaar heeft RKAVV voetbalvrouwen. Aanvankelijk bleef dit bij een of twee teams. De laatste 15 jaar is dit uitgegroeid tot een florerende vrouwen en meisjes afdeling voor speelsters in de jongste jeugd tot Vrouwen-1. Zelfs door peuters wordt bij RKAVV gevoetbald! RKAVV is een echte vereniging waarin leden actief worden betrokken bij het reilen en zeilen van de club. Verenigen doe je met en voor elkaar.

Bij RKAVV is iedereen welkom, van jong tot oud. Iedereen wordt gelijk behandeld en krijgt de kans zichzelf te zijn. Centraal staat plezier in het voetbal en gezelligheid met elkaar. Winnen is best belangrijk bij RKAVV maar voor de club geen doel op zich. Doel is wel dat de speelsters echt trainen om beter te worden en dat wordt gespeeld op de juiste manier. RKAVV staat voor plezier en ontwikkeling in het vrouwenvoetbal. De club is in 2018 als eerste in de regio door de KNVB geselecteerd om deel te nemen aan het landelijke programma 'Ontwikkeling Meisjes en Vrouwenvoetbal'. Dat is iets waar de club trots op is en het geeft een belangrijke impuls aan de verdere doorgroei van het meiden- en vrouwenvoetbal bij RKAVV. 

Voor alle jeugd tot 15 jaar zijn er tot eind juni elke woensdag open trainingen. Informatie hierover is te vinden op de website www.rkavv.nll

Meisjes vanaf de leeftijd van 15 jaar en vrouwen van alle leeftijden zijn donderdag 23 mei welkom op een extra Open Training. Heb je interesse om te spelen op niveau tweede klasse in een typisch RKAVV team met goed voetbal en veel gezelligheid achteraf zoals Vrouwen-1? Wil je spelen in een leuk recreatief vrouwenteam? Of ben je een jeugdspeelster die in de Onder 17 of Onder 19 zou willen voetballen? Dan ziet RKAVV jou graag langskomen op Sportpark Kastelenring in Leidschendam. Om te beginnen met de extra Open Training op donderdag 23 mei. Je bent welkom om 19:30 uur. 

Mocht je die dag verhinderd zijn, geen nood! Ook gedurende de hele maand juni zijn er op donderdagen vanaf 19:30 uur. Open Trainingen voor de leeftijdsgroepen vanaf 15 jaar. Kom voetballen bij RKAVV.

Wil je nog wat meer informatie, of wil je jezelf alvast aanmelden stuur dan een bericht naar proeftraining@rkavv.nl
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant