Leuke spelletjes en activiteiten tijdens de Lentedag van Hubertus-Brandaan (archieffoto).
Leuke spelletjes en activiteiten tijdens de Lentedag van Hubertus-Brandaan (archieffoto).

Hubertus-Brandaan spaart
bij ING voor lentefeest

Hubertus-Brandaan spaart geld om een fantastisch Lentefeest te organiseren voor de leden, de kinderen en mensen uit de wijk. Daarom wordt deelgenomen aan de actie 'Help Nederland vooruit' van het ING Nederland Fonds.

Het ING Nederland Fonds geeft vele organisaties die actief zijn en mensen vooruit helpen een steuntje in de rug. Daartoe wordt de actie 'Help Nederland vooruit' georganiseerd. Hubertus-Brandaan helpt de jeugd immers vooruit tijdens alle wekelijkse in- en outdooractiviteiten. De lokale ING jury's hebben bepaald dat Scouting Hubertus-Brandaan mag deelnemen aan de stemronde. Om een bedrag voor de jeugd van Leidschendam-Voorburg te winnen, is uw stem nodig. Van 9 tot en met 30 januari 2017 kunt u stemmen via www.helpnederlandvooruit.nl. Op de stempagina vindt u de geselecteerde initiatieven. Scouting

In 2017 zit de Voorburgse scoutinggroep alweer tien jaar op de Vliethof, reden om er een extra groot feest van te maken (noteer 13 mei in de agenda). Stem dus in de periode tussen maandag 9 januari en maandag 30 januari 2017. Scouting Hubertus-Brandaan biedt kinderen en jongeren allerlei activiteiten aan. Het doel is naast plezier hebben, om in een team te leren werken, jezelf te ontwikkelen en verantwoordelijkheid te leren nemen. Wilt u meer informatie over Scouting Hubertus-Brandaan of wil uw zoon/dochter een keer meedoen met onze activiteiten? Kom eens langs op zaterdag aan het Oosteinde 144 in Voorburg. Kijk voor de programma's op www.hubertus-brandaan.nl.