Lekker in de zon op het terras zitten tijdens het verjaardagsfeestje van de Stadstuin Rusthout (foto: Sanja Duijvestijn).
Lekker in de zon op het terras zitten tijdens het verjaardagsfeestje van de Stadstuin Rusthout (foto: Sanja Duijvestijn). Foto:

Zonovergoten verjaarsfeestje Stadstuin Rusthout

Stadstuin Rusthout aan de Noordsingel in Leidschendam vierde zondag 2 april haar vierjarig bestaan. Alle bezoekers, donateurs en vrijwilligers van de Stadstuin waren van harte welkom om dit heuglijk feit mee te komen vieren. Donateurs kregen een heuse verjaardagsuitnodiging per kaart, ontworpen door Wim Jansen. Die uitnodiging viel in goede aarde.

Met dank aan het mooie weer was er een grote opkomst. Door de enthousiaste vrijwilligers waren prachtige zelfgebakken taarten gemaakt. Na het nieuwe sneeuwwitje huis bewonderd te hebben (met dank aan vrijwilligster Henny, die er de hele winter aan heeft geschilderd), een praatje met de vrijwilligers gemaakt te hebben en de dieren een 'aai' gegeven te hebben was iedereen het erover eens: het was een zeer geslaagd verjaarspartijtje. "Dat er nog maar velen mogen volgen". En daar werd op geproost.

Donateurs
Rusthout wordt niet meer onderhouden door de gemeente, maar door de 40 vrijwilligers van de Stichting Vrienden van Rusthout. Zij zetten zich dagelijks in, om deze groene parel voor de buurt in stand te houden. Als stichting is men afhankelijk van donateurs, giften en sponsors. Wist u dat donateurs kunnen rekenen op uitnodigingen voor leuke activiteiten? Meer weten over de vele mogelijkheden van Stadstuin Rusthout? Kijk dan eens op: http://stadstuinrusthout.nl/.