Zonnig begin op het
veld voor Dames EHC

Na een pittige zaalcompetitie moesten de handbaldames van EHC weer het (verharde) veld op. Tegenstander dit zonnige weekend was ODIS in De Lier.

Een goed begin voor EHC met veel break-outs van Jennifer van den Bosch en Amy van der Hulst, mooie ballen op de cirkel van Kelly Dobbe en afstandsschoten van Britt van Dijk en Nicole van der Meer waren goed voor de ruststand van 12-14 in het voordeel van EHC. Echter de tweede helft kwam ODIS op stoom en kwam EHC door mooie ballen naar hun cirkel en veel break-outs twee punten achter rond 10 minuten voor tijd. Gelukkig wisten onder anderen Yoshi van Hettema en Amy van der Hulst het tij te keren. De verdediging bleef de laatste minuten strak en zo konden de punten mee naar Leidschendam. Eindstand: 27-25 Volgende week spelen de dames thuis aan de Groene Zoom tegen Lotus.