Hoofdcoördinator Joke Campo (m.) en bestuursvoorzitter Willy Blonk (r.) van het hospice met Marie-Leontine de Graaf van de Rabobank.
Hoofdcoördinator Joke Campo (m.) en bestuursvoorzitter Willy Blonk (r.) van het hospice met Marie-Leontine de Graaf van de Rabobank. Foto:

Rabo-stoel in hospice
zorgt voor comfort

Hospice Het Vliethuys heeft onlangs een nieuwe comfortabele (rol)stoel voor de bewoners in gebruik genomen. Net als bij de vorige stoel, die na ruim 10 jaar gebruik defect was, kon dit mogelijk worden gemaakt dankzij financiële steun van de Rabobank.

"Dat is dan ook de reden dat de stoel bij ons door medewerkers, vrijwilligers en bewoners de 'Rabo-stoel' wordt genoemd'', zegt hoofdcoördinator Joke Campo. "Doordat de Rabobank ook voor de komst van de nieuwe stoel heeft gezorgd, wordt deze traditie in stand gehouden''. Willy Blonk, bestuursvoorzitter van Hospice Het Vliethuys, is bijzonder blij met de mooie stoel'' "Een fraaie geste van de Rabobank waarvoor we hen bijzonder dankbaar zijn. De stoel bezorgt onze bewoners veel comfort''. Marie-Leontine de Graaf, rayondirecteur van de Rabobank Leidschendam-Voorburg en Leidschenveen , geeft aan dat de bank Hospice Het Vliethuys een warm hart toedraagt. "We doen dit met liefde, maar de donatie is mogelijk gemaakt doordat onze leden van de stimuleringscommissie hiervoor kozen. We zijn blij deze stoel aan Hospice Het Vliethuys te kunnen schenken''. Het hospice onderhoudt een warme band met het regionale bedrijfsleven''. Joke Campo: "Dankzij de Rabobank konden we deze stoel voor onze bewoners aanschaffen. We zijn hen hier bijzonder dankbaar voor''. Meer informatie op www.hetvliethuys.nl.