Chili con carne in Koningkerk

In de Koningkerk op de hoek van Koningin Julianalaan en Bruinings Ingenhoeslaan te Voorburg is er op woensdag 19 april weer een openbare eettafel. Men is welkom vanaf 17.00 uur. De maaltijd begint om 17.30 uur. Het driegangenmenu inclusief koffie kost €7,50. Op het menu staat als voorgerecht tomatensoep, als hoofdgerecht chili con carne en als nagerecht fruitsalade. U kunt zich van woensdag 12 april tot en met zondag 16 april 17.00 uur opgeven via tel. 3870196 (mw. Scheffers) of 3870747 (Mw. Evers).

Jazz in
het Torentje

Jazz in het Torentje Voorburg, Franse Kerkstraat 7, is op zes zondagmiddagen een succes gebleken. Vanwege dat succes is er een extra concert op zaterdagavond 22 april, waar weer plaats is voor talent. Zangeres Anna Serierse, telg uit een bekende muzikale jazzfamilie, zal dan optreden met het trio van Gijs Idema. Als kwartet spelen ze veel standards, beïnvloed door vocalisten als Ella Fitzgerald, Blossom Dearie en Fay Claassen maar ook door instrumentalisten als Peter Bernstein, Kurt Rosenwinkel en Jesse van Ruller. Zij streven naar een sound met moderne invloeden, gegrond in de swing/bebop traditie. Aanvang 20.30 uur en de entree is gratis.

Hoogvliet bezorgt
nu ook thuis

Supermarkt Hoogvliet breidt het thuisbezorggebied als eerste uit naar Leidschendam-Voorburg. Daarmee bezorgt Hoogvliet steeds meer in het eigen marktgebied, naast de bestaande afhaalpunten. De uitbreiding is het begin van verdere uitrol van thuisbezorging van Hoogvliet binnen het eigen marktgebied. Naast thuisbezorgen kan de klant ook kiezen de boodschappen op te halen bij het afhaalpunt in de winkel. De boodschappen bestelt de klant met de Hoogvliet app 'Bestelgemak' en via Hoogvliet.com.

SeniorWeb
biedt hulp

SeniorWeb verzorgt één keer per maand een hulp- en informatiemiddag in de bibliotheek. De eerstvolgende keer is op donderdag 20 april van 14.00 – 16.00 uur in de bibliotheek in Leidschendam. Hebt u een smartphone, tablet of een pc en is een aantal zaken u nog niet helemaal duidelijk? Of u wilt advies over een eventuele koop van een mobiele telefoon, tablet of computer? Kom dan naar de maandelijkse inloopmiddag van SeniorWeb. U kunt uw vragen stellen en kennis delen met anderen. En u kunt uitproberen hoe een tablet werkt. U kunt zo binnenlopen.