Inbrekers op pad

Donderdagochtend 6 april 2017 omstreeks 11:30 uur meldde een alerte buurtbewoonster van de Elzendreef te Voorburg verdachte personen in het parkje achter de woningen. Bewoonster belde de politie en maakte een foto van de personen. De politie zag in de omgeving 2 mannen lopen die aan het signalement voldeden waarvan er 1 bij het zien van de politie ging rennen. De politie zag dat de 2 mannen spullen weggooiden in de bosschages. De politie kon de mannen, van naar later bleek Roemeense afkomst, aanhouden. De spullen die ze weggooiden bleek inbrekersgereedschap te zijn. Tip van de politie: Blijf alert op verdachte omstandigheden, let goed op het signalement en bel de politie.

Schoorsteenbrandje

De brandweer werd vrijdagavond 7 april gealarmeerd voor een schoorsteenbrandje aan de Prinses Beatrixlaan in Leidschendam. Ter plaatse constateerde de brandweer inderdaad dat er brand was in de schoorsteen. Na deze te hebben geblust en de schoorsteen te hebben geveegd was het probleem opgelost. Niemand raakte gewond.

Vol op boom

Een personenauto is zaterdag waarschijnlijk total loss geraakt door een eenzijdige aanrijding. De bestuurder reed op de Westvlietweg en merkte een afslaande auto te laat op. Bij de uitwijkmanoeuvre reed hij vervolgens vol tegen een boom. De bestuurder raakte wonderwel niet echt gewond, maar werd vanwege de harde klap wel even gecontroleerd in de ambulance. Hij hoefde echter niet mee naar het ziekenhuis.

Scooter rijdt op bus

Een scooter is vrijdagmiddag op de Veenweg in Leidschenveen tegen een bus aan gebotst. De bus had voorrang, maar stak gelijktijdig met de scooter de weg over. Waarschijnlijk zag de scooterbestuurder daarbij de bus over het hoofd. Toen de scooter voor de bus terecht kwam, kon de chauffeur een aanrijding niet meer voorkomen.. Zowel de bestuurder van de scooter als een passagier raakten bij de aanrijding gewond en moesten met enige spoed naar het ziekenhuis vervoerd worden. De Verkeerspolitie kwam ter plaatse, maar omdat de oorzaak van de aanrijding al snel duidelijk was, werd er geen verder onderzoek ingesteld.