Jonger Oranje Talentendag bij Forum Sport

Talentvolle voetballers en voetbalsters komen op maandag 24 april, in de meivakantie, naar Forum Sport om hun talent te laten zien aan de scouts van ADO Den Haag.

Organisator SportsGen sportmarketing gaat dan - met medewerking van de scouts van ADO Den Haag - op zoek gaan naar voetbaltalent in de provincie Zuid-Holland en omstreken. Jongens en meisjes kunnen lekker voetballen, nieuwe vriendjes maken en, onder het oog van scouts van profclubs, een onvergetelijke voetbaldag beleven.

Tijdens de Jonger Oranje Talentendag wordt er een 4-tegen-4 toernooi gespeeld en is er voor de keepers een speciale clinic onder begeleiding van professionele keeperstrainers. Alle jongens en meisjes krijgen de kans om hun droom te verwezenlijken: een stage bij een Nederlandse profclub en/of een plek in het Jonger Oranje (regio)team. De scouts van de profclubs selecteren tijdens de Jonger Oranje Talentendag de beste spelers voor de regioteams 'Bollenstreek' in de leeftijdscategorieën Onder 9 jaar tot en met Onder 19. Zij gaan meedoen aan de grote Jonger Oranje Finals aan het einde van het seizoen. Daar worden drie Jonger Oranje-teams geselecteerd door alle meewerkende profclubs.

Jonger Oranje is het talententeam dat wedstrijden speelt tegen binnen- en buitenlandse profclubs. De ultieme kans om gescout te worden. De ervaring leert dat alle deelnemers een fantastische en leerzame voetbaldag met vooral heel veel plezier beleven. Afgelopen 10 jaar hebben meer dan 100 kinderen via Jonger Oranje de overstap gemaakt naar een profclub. Zij zijn allemaal een stap dichter bij het verwezenlijken van hun droom.