Jos Siebers 60 jaar organist/dirigent

Het is op 5 mei 60 jaar geleden dat Jos Siebers is begonnen als organist in de voormalige Goede Herderparochie te Voorburg. Na de fusie van de parochies is hij nu (60 jaar later dus) de organist/dirigent van de Sint Maartenparochie. Dat wordt uitgebreid gevierd op zondag 7 mei.

Allereerst is er een plechtige eucharistieviering om 09.30 uur in de Martinuskerk. Hierin zingt het Parochiekoor Sint Maarten (uitgebreid met een aantal bevriende oud-koorleden) o.a. de Messe l'Homme Désarmé van Jan Mul m.m.v. de sopraan Marijke Groenendaal en Lisette Offers dwarsfluit. Daarna is er tijdens het koffiedrinken in de ontmoetingsruimte gelegenheid om Jos te feliciteren. 's Middags om 14.00 uur is er in de kerk een groot jubileumconcert door het Parochiekoor Sint Maarten o.l.v. de jubilaris Jos Siebers, het dameskoor De Vrolijke Noot o.l.v. Demelza van der Lans, die ook als sopraan soliste zal optreden en de sopraan Marijke Groenendaal en haar pianist Jacob Engel. Tijdens dit concert worden composities en bewerkingen van Jos zelf gezongen alsmede andere favoriete liederen. Ook na het concert (ca. 15.30 uur) is er gelegenheid Jos te feliciteren met dit unieke jubileum en kan in de ontmoetingsruimte of de tuin nog even gezellig worden nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje.

Om veiligheidsredenen zijn er in de kerk slechts ca. 350 plaatsen beschikbaar. Voor het concert zijn daarom toegangskaarten nodig, die voor het symbolische bedrag van 1 Euro per stuk m.i.v. zondag 2 april af te halen zijn na de weekendvieringen in de Martinuskerk en bij het parochiebureau van de Sint Maartenparochie (Oosteinde 54, Voorburg) van maandag t/m vrijdag tussen 09.30 en 12.00 uur.